Kids’ Café – Tilauskonsertti / Concert for schools / Maonyesho kwa ajili ya shule / کنسرت برای مدارس / Okullar için konser

kids_cafeTilauskonsertti alakouluille tai päiväkodeille
Yhteydenotot: Marouf Majidi 
marouf.majidi@gmail.com

 


 

Kids’ Café on viiden kokeneen muusikon ja musiikkikasvattajan lastenyhtye, jonka alakouluille ja päiväkodeille rakennetussa 30-45 minuutin interaktiivisessa konsertissa opetellaan vieraiden kielten sanoja musiikin ja melodioiden kautta. Konsertin kielet ovat suomi, persia, englanti, swahili, pashtu, kurdi ja turkki. Lisäksi muusikot kutsuvat yleisön erikielisiä osallistujia jakamaan muille oman kielensä sanoja, joita opetellaan yhdessä laulamalla, kertosäkeiden sanoja erikielisiksi vaihtamalla. 

“Haluamme antaa lapsille mahdollisuuden olla ylpeitä omista erilaisista äidinkielistään rakentamalla niiden ympärille musiikkia, jota yhdessä laulamalla lapset voivat kuulla oman kielensä sanat koko ryhmän laulamina”

Muusikot:

Tero Pajunen on valmistunut Sibelius-akatemian musiikkikasvatusosastolta. Hän on lastenorkesteri Ammun laulaja.

Senni Valtonen, Menard Mponda ja Marouf Majidi opiskelevat parhaillaan Sibelius-Akatemian mailmanmusiikin koulutusohjelmassa. He ovat tehneet merkittäviä lastenmusiikkiprojekteja Suomessa, Iranissa, Iso-Britanniassa ja Tansaniassa.

Peali Mitra on klassisen intialaisen musiikkikoulutuksen saanut laulaja, joka on opettanut lapsille intialaista musiikka ja laulukulttuuria Suomessa eri musiikkikouluissa ja opistoissa. 

Konsertin hinnat:

Päiväkodeille ja kouluille projekti tarjoaa konsertin 100 euron hinnalla (max. 10 konserttia). Jos kyselyitä tulee enemmän kuin konsertteja on mahdollista tarjota, painotetaan alueita, joilla on eritaustaisia lapsia.
Jos konsertti pidetään suuressa liikuntasalissa, tarvitaan äänentoistolaitteet, joiden vuokran ja kuljetuksen aiheuttamasta lisähinnasta peritään 150 euron lisämaksu (yht 250 €).
Konsertista kiinnostuneiden kulttuurikeskusten, museoiden tai kirjastojen kanssa konsertin hinnasta voi sopia tapauskohtaisesti.
Jos koulu on alueella, jossa on runsaasti eritaustaisia lapsia, mutta 100 euron hintakin on mahdotonta maksaa, asiasta voi neuvotella.

Kids Café-yhtyeen koulukonsertteja tukevat Koneen säätiö, Taiteen edistämiskeskus ja Suomen kulttuurirahasto.